De collectie bestaat voornamelijk uit Nederlandse en Scandinavische merken. Eenvoudige lijnen, hoogstaande kwaliteit en een goede pasvorm vinden wij belangrijk bij onze inkoop.

De volgende merken vind u bij ons in de rekken.

12881y3y6y

RUBY TUESDAY

‘Spreading the love since 2011’

Ruby Tuesday is een kleine collectie van iconische stukken die je garderobe aanvullen. Het combineert hoogwaardige stoffen met een casual en ontspannen wear.
Ruby Tuesday is een nieuw concept label gevestigd in Nederland. Ruby Tuesday brengt een authentieke, maar toch toegankelijke stijl, die het best kan worden verwoord als chique en tijdloos.

12191438_10153761662489490_8069490370871458811_n

BY-BAR AMSTERDAM

BY-BAR is een Nederlands kleding en accessoire label, dat in 2008 is opgericht door ontwerpster Barbara . BY-BAR heeft een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires bestaande uit duurzame, moderne basics met een rijke uitstraling en prachtige details. De collecties zijn niet aan trends onderhevig, het zijn rijke basics die gewoon mooi zijn en niet slechts voor 1 seizoen. Alle producten zijn met elkaar te combineren en te dragen bij verschillende gelegenheden.

aboutus_3

PENN&INK

Ze is een vrije geest; onafhankelijk, uitgesproken en enigszins rebels nog altijd vol compassie voor anderen. Ze is een geboren optimist die er de voorkeur aan geeft om een uitdaging niet uit de weg te gaan. Maar in de eerste plaats is ze 100% stijlvol en bohemian chic. Ze laat haar stemming in haar kleding terug komen om haar eigen Penn & Inkt stemming te creëren. Lounge, casual, en business wear voor sophisticated, bohemian, cosmopolitan fashion.

 

FDS_1905-2zis2guw62jcuvkdos86ps

FEMMES DU SUD

Het Nederlandse merk Femmes du Sud is in 2012 ontstaan uit de liefde voor mooie stoffen gecombineerd met vakmanschap en oog voor detail. De eigenaren Annemiek Buijs en Karin Vink combineren vrouwelijkheid en luxe in iedere nieuwe collectie. De kwaliteit staat voorop en daarin worden geen concessies gedaan. Bij ieder item heeft het creatieve team van Femmes du Sud een vrouw voor ogen die haar garderobe op verschillende manieren wil dragen. De ene keer stoer en comfortabel, de andere keer vrouwelijk en luxe.

ZENGGI
Moeiteloos, vrouwelijk en een beetje ruig, als je het toestaat. Geschikt voor zowel fervente hoge-hakken dragers en diegenen die liever sneakers dragen. Eenvoudig en tijdloos. Omdat stijl langer meegaat.

BE PURE

Prachtige breisels van mooie kwaliteit. Dat is het Nederlandse merk Be Pure.

LOLLY’S LAUNDRY

Lollys Laundry is ingetogen luxe die iedereen zich kan veroorloven.
De filosofie is om een merk te creëren waarin de kwaliteit en prijs samen worden geweven, resulterend in sterke collecties waarmee je je look naar boven of naar beneden kunt stylen, afhankelijk van of je klassieke romantiek of de stoere rock chick-look gebruikt.

TRVL DRSS

In 2015 richtte Marian Wigger het merk TRVL DRSS op, TRVL DRSS biedt de perfecte oplossing voor reizende women. Het merk TRVL DRSS is tijdloos en bouwt voort op het idee dat reizen gemakkelijk en comfortable zou moeten zijn.  Alle items zijn gemaakt van comfortabele, lichte, duurzame en kreukvrije Italiaanse jersey stof.

LOIS JEANS

Sexy en iconische Lois-jeans is een merk met Spaans temperament. Ontstaan in 1962, in het hart van de dansvloer, deze jeans weet hoe te bewegen.

AÍMÉE THE LABEL

Modebewust, tijdloos én verrassend: dat is Aímée.

 

SIERADEN

IBU JEWELS

Al hun stukken zijn handgemaakt in Bali door vrouwelijke ambachtslieden met passie voor hun werk.
De onderscheidende ontwerpen combineren ambachtelijke technieken met modern design.

Elke armband is gemaakt van hoogwaardig leer en aangevuld met verguld goud,
925 Sterling zilver en halfedelstenen in verschillende kleuren.
De kralen die ze gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit Miyuki-kralen.

 

PETRA REIJKRINK

Mijn werk is gebaseerd op loyaliteit en liefde:
“Voor de ontwerpen die ik maak, maar ook voor de mensen die betrokken zijn bij het maken en dragen van mijn sieraden.”

Petra haalt inspiratie uit de hele wereld en haalt prachtige schatten mee van haar reizen.