De collectie bestaat voornamelijk uit Nederlandse en Scandinavische merken. Eenvoudige lijnen, hoogstaande kwaliteit en een goede pasvorm vinden wij belangrijk bij onze inkoop.

De volgende merken vind u bij ons in de rekken.

12489194_1077800208939257_866005763072535257_o

HUNKYDORY

Hunkydory werd in 1996 opgericht door Ulrika en Christopher Bjercke. De naam Hunkydory is straattaal en betekend ‘everything is cool’. De uitdrukking, beroemd gemaakt door David Bowie, werd het handelsmerk van het bedrijf.  De Hunkydory lijn biedt een nieuwe kijk op breigoed, gericht op de moderne jonge vrouw. Het breiwerk is altijd de rode draad in het concept, maar de lijn heeft zich snel ontwikkeld tot een volledige collectie.

1914144_10156524404440107_4775236543174926552_n

SAMSOE SAMSOE

De identiteit van Samsoe Samsoe is gebaseerd op unieke en herkenbare Scandinavisch fashion design. De ambitie is om continue aantrekkelijke, marktgerichte en internationale designs te ontwikkelen ondersteund door de beste essentie. Samsoe Samsoe heeft een grote passie voor wat ze doen en ze geloven in hun creatieve ideeën die weerspiegelt worden in hun werk.

12881y3y6y

RUBY TUESDAY

‘Spreading the love since 2011’

Ruby Tuesday is een kleine collectie van iconische stukken die je garderobe aanvullen. Het combineert hoogwaardige stoffen met een casual en ontspannen wear.
Ruby Tuesday is een nieuw concept label gevestigd in Nederland. Ruby Tuesday brengt een authentieke, maar toch toegankelijke stijl, die het best kan worden verwoord als chique en tijdloos.

12191438_10153761662489490_8069490370871458811_n

BY-BAR AMSTERDAM

BY-BAR is een Nederlands kleding en accessoire label, dat in 2008 is opgericht door ontwerpster Barbara . BY-BAR heeft een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires bestaande uit duurzame, moderne basics met een rijke uitstraling en prachtige details. De collecties zijn niet aan trends onderhevig, het zijn rijke basics die gewoon mooi zijn en niet slechts voor 1 seizoen. Alle producten zijn met elkaar te combineren en te dragen bij verschillende gelegenheden.

aboutus_3

PENN&INK

Ze is een vrije geest; onafhankelijk, uitgesproken en enigszins rebels nog altijd vol compassie voor anderen. Ze is een geboren optimist die er de voorkeur aan geeft om een uitdaging niet uit de weg te gaan. Maar in de eerste plaats is ze 100% stijlvol en bohemian chic. Ze laat haar stemming in haar kleding terug komen om haar eigen Penn & Inkt stemming te creëren. Lounge, casual, en business wear voor sophisticated, bohemian, cosmopolitan fashion.

FDS_1905-2zis2guw62jcuvkdos86ps

FEMME DU SUD

Het Nederlandse merk Femmes du Sud is in 2012 ontstaan uit de liefde voor mooie stoffen gecombineerd met vakmanschap en oog voor detail. De eigenaren Annemiek Buijs en Karin Vink combineren vrouwelijkheid en luxe in iedere nieuwe collectie. De kwaliteit staat voorop en daarin worden geen concessies gedaan. Bij ieder item heeft het creatieve team van Femmes du Sud een vrouw voor ogen die haar garderobe op verschillende manieren wil dragen. De ene keer stoer en comfortabel, de andere keer vrouwelijk en luxe.

ZENGGI
Moeiteloos, vrouwelijk en een beetje ruig, als je het toestaat. Geschikt voor zowel fervente hoge-hakken dragers en diegenen die liever sneakers dragen. Eenvoudig en tijdloos. Omdat stijl langer meegaat.

WOMAN BY EARN

Om aan deze technische omschrijving van de vrouw het individuele gevoel van vrouw zijn toe te voegen voorziet Woman by Earn in een paar items die er aan zullen bijdragen dat jij je in je eigen vrouwelijkheid ook werkelijk vrouw kunt voelen. Het gevoel van eigenwaarde zit niet in hoe anderen willen dat je gekleed gaat of hoe jij je zou moeten gedragen: Be yourself everyone else is already taken.

Six Ames
Het creatieve manifest van Six Ames moet alle aspecten van het leven omvatten door de vrouwelijke en chique Franse levensstijl te combineren met Scandinavisch vakmanschap en eenvoud. Bovendien is de dagelijkse kleding vermengd met luxe en edgy elementen, wat zorgt voor een geraffineerde look.

JUST IN CASE

Just In Case gaat net zoveel over detail als het gaat over tijd. In feite verenigt het beide. Het is een eerbetoon aan romantiek, een eerbied voor sensualiteit. Fragiel vertrouwen, meisjeswijsheid en volwassen speelsheid.

VT Wonen

Ben je dol op alles wat met wonen en interieur te maken heeft? Vtwonen is dé smaakmaker en stijlmeester.

Janzen

Janzen realiseert het alledaags maken van een ongewone en onbekende rijkdom.
De rustieke geuren zijn een aanvulling voor ieder huis en zorgen voor een ontspanning van lichaam en geest.
Verwen jezelf, geniet samen of geef het Janzen-gevoel cadeau.

 

SIERADEN

12309732_10153806032819490_5794787072945977132_o

BY-BAR AMSTERDAM

BY-BAR is een Nederlands kleding en accessoire label, dat in 2008 is opgericht door ontwerpster Barbara . BY-BAR heeft een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires bestaande uit duurzame, moderne basics met een rijke uitstraling en prachtige details. De collecties zijn niet aan trends onderhevig, het zijn rijke basics die gewoon mooi zijn en niet slechts voor 1 seizoen. Alle producten zijn met elkaar te combineren en te dragen bij verschillende gelegenheden.

FullSizeRender

ANNA+NINA

Anna + Nina is sinds 2014 een groot opkomend sieradenmerk van de meiden Anna en Nina zelf. De collectie is geïnspireerd op de meest belangrijke dingen in het leven – liefde, vriendschap en familie – wat resulteert tot speelse stukken voor stijlvolle vrouwen die een statement willen maken. Elk luxe ontwerp is handgemaakt in zilver, verguld of messing. De spreuken die worden vermeld op de sieraden komen uit een vreugdevolle levensfilosofie met een brutaal randje.